Campings In Frankrijk

Indien je besloten hebt om deze zomer op vakantie te gaan naar Frankrijk, rest waarschijnlijk nog de volgende specifieke vraag: wat voor een accomodatie zullen we dit jaar boeken? Er zijn immers een heleboel mogelijkheden: op hotel, een appartement, een ruime vakantiewoning of misschien wel eens op een camping.

Uit eigen ervaring weten we dat campings het voornamelijk goed scoren bij families met kinderen. De meeste campings in Frankrijk hebben immers heel uitgebreide accomodaties (bv. een zwembad, bar, restaurant, shop, speeltuin, sportterreinen, ...). Een dergelijk aanbod vindt men zelden terug bij vakantiewoningen of hotels in Frankrijk dus vooral voor de jongsten is de optie van een camping een zeer goede. Bovendien hebben heel wat campings tegenwoordig ook staancaravans en woningen ter beschikking op het campingcomplex. Dit is vooral handig voor vakantiegangers die niet beschikken over een grote auto en zo anders moeilijkheden hebben om bijvoorbeeld een tent, tafel, eetgerei, fornuis, etc. mee te brengen van thuis uit.

Er bestaan uiteraard ook campings met minder faciliteiten, dus afhankelijk van je eigen voorkeuren vind je zeker steeds iets naar je zin. Net als de campings in Kroatië kan men in Frankrijk kiezen uit een ongelooflijk groot aanbod aan kwaliteitsvolle campings. Een goede tip is om goed te zoeken op het internet, aangezien er heel wat campings tegenwoordig een eigen website hebben laten ontwikkelen waarop men foto's, beschrijvingen en meer informatie kan vinden. Ook is het best mogelijk dat er reeds anderen op het web hun mening over de camping in kwestie hebben neergepend. Al deze informatie stelt je in staat een duidelijk beeld te vormen van de camping in kwestie om zo de perfecte vakantiebestemming voor jou (en uw gezin) te vinden!

Tot slot willen we je toch nog een lijstje aanreiken van artikelen die je op kampeervakantie zeker niet mag vergeten. We starten wel met de veronderstelling dat er ter plaatse niets van deze beschikbaar is. Indien wel, kan je sommige zaken uiteraard negeren.

  • tent, piketten, tentstokken, hamer, grondzeil
  • slaapzak, kussen, luchtmatras
  • gasfles, fornuis, aansteker, eetgerei
  • zaklamp
  • toiletzak, zonnecrème, toiletpapier
  • genoeg kledij, ook zwemkleding
  • stoelen, tafel
  • fiets
  • zonnebril


Goedkope Vakantie Aanbiedingen in Frankrijk


 Er zijn momenteel geen aanbiedingen beschikbaar!